Great Flowers

Great Flowers är frilansfloristen Johanna Kajsons varumärke för sina brudbuketter, tärnbuketter och blomsterarrangemang

INFO OM GREAT FLOWERS

Publicerad 2015-02-27 14:58:46 i Allmänt, Beställning, Hem,

Great Flowers drivs av Johanna Kajson som har många års erfarenhet i fest- och bröllopsbranschen då hon även äger Great Weddings och Kajson Event. Då Johanna utbildar sig kontinuerligt inom floristyrket erbjuder vi även nu Great Flowers, en Stockholmbaserad blomstertjänst där ni anlitar Johanna  som blomsterkreatör och stylist. Även privatpersoner kan beställa personliga, unika buketter och arrangemang.Vi finns inte i någon fysisk butik utan genom en kostnadsfri konsultation eller via mail kan ni beställa ert nästa blomsterarrangmang tiill företaget, festen, uppvaktningen eller bröllopet.

Som stylist och blomsterkreatör arbetar jag inom privat och offentlig miljö och med reklamfotograferingar. Att arbeta med styling handlar om att förmedla upplevelser och känslor och att skapa rätt inspirerande miljö för fotografen att fånga så läsaren kan bli inspirerad. Det gör det lätt att skapa stämning och trivsel så väl inne som ute för inredningtidningar, bröllopstidningar och DIY- och pysseltidningar.

Till privatpersoner och företag gör vi allt från buketter till bröllopsarrangemang, brudbuketter, tärnbuketter och blomsterkransar.

Great Flowers utför även konsultationer, scenografi av blommor/växter, buketter och styling till visningar av lägenheter, styling till fotograferingar och reportage etc.

Vi har även genomfört samarbeten för större arrangemang såsom inför Isabella Löwengrip och Odds Spångbergs bröllop där vi tog fram layout för alla blomsterarrangemang och de skapades med hjälp av Melody Flowers (Great Flowers powered by Melody Flowers). På så sätt kan vi genomföra större arrangemang med en blomsterbutik i ryggen och vi samarbetar med flera kunniga och erfarna florister.

 

Vi köper in alla våra högkvalitativa blommor från samma handlare som alla blomsterbutiker i Stockholm, Trädgårdshallarna i Årsta, för att kunna garantera samma kvalité som din närmsta blomsterhandlare.

Maila beställningen till oss senast 3 dagar innnan leverans genom att berätta vad ni är utefter, bifoga inspirationsbilder om ni har sådana och berätta vad ni förväntar er.

Maila din beställning/fråga till (johanna (@) kajsonevent. se)

VARMT VÄLKOMNA TILL GREAT FLOWERS!

 

 

Vita vilda buketter i vintermörkret

Publicerad 2015-02-27 14:55:01 i Allmänt, Referenser,

 
På vintern är det lite svårare att få till den där handplockade, vild känslan då det inte finns riktigt lika mycket blommor att tillgå, här önskade kunden två brudbukettinspirerade tack-buketter av lite "busigare" slag så då band vi med vita rosor i olika storlek med lite gulare ton på ett ruffigare sätt.
 
 
 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela